matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Okrąg 01 ma równanie x^2+(y-1)^2 =25, a okrąg o2 ma równanie (x-2)^2+y^2=9. Okre
Szymek9999:
Okrąg 01 ma równanie x
2
+(y−1)
2
=25, a okrąg o2 ma równanie (x−2)
2
+y
2
=9. Określ wzajemne położenie tych okręgów.
25 mar 17:04