oblicz logarytm
misza: 30log2 125*log5 2 + 2log7 * 51+log7
24 mar 18:04
Tadeusz:
oblicz logarytm powiadasz ... no cóż logarytm to logarytm
24 mar 18:26
Tadeusz:
| | 1 | |
30*3log25* |
| +5*(2*5)log7= |
| | log25 | |
24 mar 18:35
stonoga: 30log
2 5
3 * log
5 2 + 2
log7 * 5 * 5
log7 = 90log
2 5 * log
5 2 + 10
log7 * 5 =
| | 1 | |
90log25 * |
| + 7 * 5 = 90 + 35 = 125 |
| | log2 5 | |
24 mar 18:51
stonoga: 30log
2 5
3 * log
5 2 + 2
log7 * 5 * 5
log7 = 90log
2 5 * log
5 2 + 10
log7 * 5 =
| | 1 | |
90log25 * |
| + 7 * 5 = 90 + 35 = 125 |
| | log2 5 | |
24 mar 18:51