matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
mala_mi:
Cześć. Czy możecie pomóc rozwiązać coś takiego: e
−0,03ln|y|
24 mar 14:28
J:
= IyI
−0,03
24 mar 14:31
mala_mi:
a nie −0,03y
24 mar 14:39
J:
e
alnb
= e
lnb
a
= b
a
24 mar 14:44