matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Paweł:
π
π
π
π
π
π
π
√
6
−
√
2
sin
=sin(
−
)=sin
cos
− cos
sin
=
12
4
6
4
6
4
6
4
π
dobrze? mozna tak rozpisac
?
12
24 mar 08:56
Saizou :
jest ok
24 mar 08:58
Paweł:
√
2
−
√
6
w odpowiedziach jest
, a wydaje mi się że dobrze zrobiłem.
4
24 mar 09:00
J:
masz dobrze
24 mar 09:03
5-latek:
jak to sie mi wydaje Przeciez sinpi/12 to sin15 stopni a jaki jest sin w 1 cwiartce (ujemny czy dodatni ?
√
2
−
√
6
bedzie jaka liczba (ujemna czy dodatnia ?
4
24 mar 11:50