matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
koko:
Rozwiąz równanie x
3
+x
2
+x+1=0
23 mar 22:35
Metis:
W(−1)=0...
23 mar 22:36
Janek191:
x
2
*( x + 1) + 1*( x + 1) = 0 (x + 1)*( x
2
+ 1) = 0 x
2
+ 1 > 0 dla x ∊ ℛ x + 1 = 0 x = − 1 =====
23 mar 22:57
koko:
?
23 mar 22:58