matematykaszkolna.pl
Ekspresowy sprawdzian przed maturą − ku pokrzepieniu serc -wyniki daras: Ekspresowy sprawdzian przed maturą − ku pokrzepieniu serc wyniki aby zdać maturę należy rozwiązać większość zadań nie uznaję ocen miernych oraz wyniku z matury na poziomie 18% kto rozwiąże poprawnie co najmniej 3 zadania z 5, ten zda maturę i temu postawię
23 mar 21:03
daras: oczywiście zapomniałem dopisać: kto pierwszy rozwiąże emotka należy jeszcze spełnić warunek konieczny i dojechać do browaru
23 mar 21:07
Aztekium BOT: 0.0
23 mar 21:08
Braun: E to nie chcę mi się, maturę zdałem więc nie ma zabawyemotka Poczekam, aż za 2 lata ułożysz egzamin na inżyniera
23 mar 21:09
daras: @Braun ty się nie liczysz ale ... podejrzewam, że jako stary wiarus maiłbyś szansę na szóstkę bo kto z młodziezy umie grać w brydża ? emotka
23 mar 21:24
daras: a dla tych, którzy się już załamali i liczą na co najwyżej 20% polecam strategie:"Jak zdać maturę z matematyki NIC NIE POTRAFIĄC ? http://allegro.pl/jak-zdac-mature-matematyka-2015-repetytorium-hit-i4947612685.html zawsze można zwiększyć swoje szanse emotka został jeszcze miesiąc..
23 mar 21:26
Benny: Co to za zadanka? emotka
23 mar 21:28
Braun: A tak swoją drogą nie ma co ich pocieszać jak 1/3 tych maturzystów ma problem z podstawowymi zadaniami typu podstaw do wzoru Powiem Ci, że śmiechłem jak zobaczyłem wyniki matur próbnych. Ale cóż wykształcenie nie piwo nie musi być pełne
23 mar 22:00
Benny: Na jakiejś stronce można zobaczyć wyniki? emotka
23 mar 22:01
daras: na tej emotka
23 mar 22:04
Braun: Kierunek dla naszych maturzystów ? Zachód
23 mar 22:05
5-latek: Zobaczylem ,uwierzylem . 46 osob kupilo ta ksiazke wydajac na mzonki prawie 20 zlemotka Ale wszedzie indziej wolaja za free
23 mar 22:06
daras: ja dałem 9 zeta w księgarni a wydawnictwie na Wita Stworza pewnie jeszcze taniej btw. sam bym taką napisał emotka
23 mar 22:34
daras: @5lateku to nie są wcale mrzonki−wyobraż sobie tę niemałą wcale część maturzystów którzy na miesiąc przed maturą nie mają zielonego pojęcia o matematyce a przecież wszyscy ją muszą zdać
23 mar 22:35
Hajtowy: Matura zdana Browar się należy
23 mar 22:38
5-latek: Darku emotka Ja wiem ze tu chodzi o biznes . No coz kazdy maturzysta to juz dorosly czlowiek i wie co robi
23 mar 22:44