matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
cześć pomożecie w obliczeniu tych zadań :P
Ada:
cześć pomożecie w obliczeniu tych zadań
3 x
2
−− * −−−− = x 6 4 2x+2 −− * −−−−−−− = x+1 8x
2
x−1 4x −−−− * −−−− = 3 x
2
−x
23 mar 17:26
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
23 mar 17:29
PR:
Licznik razy licznik i mianownik razy mianownik.
23 mar 17:32
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1697.html
to powinno byc
23 mar 17:39
Ada:
to powinno sie przydać
23 mar 17:44
Ada:
pomoże ktoś z tymi przykładami nie wychodzi mi
23 mar 18:39
Ada:
pomoże ktoś?
23 mar 18:42
Ada:
?
23 mar 18:50
Ada:
?
23 mar 19:00