matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
poprawny zapis dla kąta beta
dina:
poprawny zapis dla kąta β w narysowanym trójkącie to sinβ = w/l cosβ = l/k cosβ = k/l sinβ = k/l proszę o pomoc w zadaniu
22 mar 15:03
Janek191:
A gdzie jest kąt β ?
22 mar 15:06
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/285432.html
22 mar 15:08