podzielność
maggiewild: Uzasadnij, że 3114 * 7 + 3113 * 6 = 3116
22 mar 00:47
Qulka: bo 21+6=27=33
22 mar 00:49
5-latek: 3113(31*7+6)= 3113*(27) a 27=33 wiec dalej Ty
22 mar 00:51
5-latek:
22 mar 00:52
maggiewild: takie jaja
22 mar 00:56
maggiewild: co ups?
22 mar 00:58
5-latek: Po prostu wyszedlem przed szereg
Qulka Tobie pomaga .
Nie bylo jej wpisu jak ja pisalem
22 mar 01:00
Qulka:
5−latku Twój ładniejszy ..ja zmów wpadam w minimalizm
22 mar 01:04
5-latek: Tylko zeby jesce (znowu mi mleczak wypadl

i nie mowie (z)
kolezanka znala jedno magiczne slowo .
Wiemy jakie ?
22 mar 01:10
maggiewild: już prawie godzine temu to zrobiłam
22 mar 01:37