matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres
aga:
narysuj wykres
1−x
y=
1+x
1−x
1+x−2x
−2x
mam
=
=
+1
1+x
1+x
1+x
ale niezbyt dużo mi to daje
21 mar 16:38
Janek191:
1 − x
− ( x − 1)
x + 1 − 2
2
y =
=
= −
= − 1 +
1 + x
x + 1
x + 1
x + 1
2
y =
− 1
x + 1
21 mar 16:45