Janek191:

S = ( 1, 0)
A = ( a , b) B = (c, d) C = ( e ,f)
więc
a + c = 2
b + d = 0
→ →
AB = − CD = − [ − 6 , −2 ] = [ 6, 2]
więc
→
AS = 0,5* { 6 , 2 ] = [ 3, 1]
[ 1 − a, 0 − b ] = [ 3, 1 ]
1 − a = 3 i − b = 1
a = − 2 b = − 1
A = ( − 2, − 1)
==========
→
SB = 0,5*[ 6, 2] = [ 3. 1]
[ c − 1, d − 0] = [ 3 , 1]
c = 4 i d = 1
B = ( 4, 1 )
========
→
BC = [ 1 , 3]
więc
C = ( 4 + 1 , 1 + 3) = ( 5, 4 )
====================
→
CD = [ − 6 , − 2 ]
więc
D = ( 5 − 6, 4 − 2 ) = ( − 1, 2)
=====================
[