matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
Ala:
8
√
3
jak zrobic
=
r
3
20 mar 20:11
Metis:
r≠0 I na krzyż...
20 mar 20:12
Janek191:
8*3 =
√
3
r / :
√
3
8
√
3
= r
20 mar 20:12
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
zapoznaj sie z tym (tak sie rozwiazuje rownania wymierne
20 mar 20:13
Ala:
ah dzieki
20 mar 20:13