matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz:
Edyta:
1/1+
√
2
+ 1/
√
2
+
√
3
=
29 lis 16:36
Edyta:
pomocy
29 lis 16:48
Godzio:
1−
√
2
√
2
−
√
3
=
+
=−1+
√
2
−
√
2
+
√
3
=
√
3
−1
1−2
2−3
29 lis 16:55
Edyta:
dziękuję.
29 lis 17:01