mam jeszcze trzy równania; pierwsze
monia7625: 5x+2−5x=120
20 mar 11:50
J:
znowu źle przepisane
20 mar 11:50
monia7625: źle napisałam
20 mar 11:50
monia7625: 5x+2−5x=120
20 mar 11:51
monia7625: tak jest poprawnie
20 mar 11:52
J:
⇔ 25*5x − 5x = 120 ⇔ 24*5x = 120 ⇔ 5x = 5 ⇔ x = ?
20 mar 11:53
Qulka:
25•5x−5x=120
24•5x=120
5x=5
x=1
20 mar 11:54
J:
poraw pierwszą linijkę , bo ją zmyli
20 mar 11:55
Qulka: ma u Ciebie ładnie

nie wyłapałam tego jednego..poprawiłam dwa które zauważyłam.. to przez
to patrzenie w słońce
20 mar 11:58
monia7625: dziękuję wam
20 mar 12:03