matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
poprawka
czesio1296:
log
2
36*log
3
36
log
2
36+log
3
36
19 mar 21:55
Eta:
1
1
Licznik :
*
log
36
2
log
36
3
1
1
log
36
3+log
36
2
Mianownik :
+
=
log
36
2
log
36
3
log
36
2*log
36
3
L
1
=........= log
36
3+log
36
2= log
36
6=
M
2
19 mar 22:02
Eta:
czesio
zasnął?
19 mar 22:41
5-latek:
I chyba jeszcze
do tej pory
20 mar 07:17
czesio1296:
Wynik ma wyjsc 2
20 mar 10:55
Godzio:
L
1
=
= ...
M
log
36
3 + log
36
2
20 mar 10:56
Qulka:
bo
L
1
1
1
=
=
=
= 2
M
log
36
2+log
36
3
log
36
6
1/2
20 mar 10:59
czesio1296:
Juz zrobione
dziekuje
20 mar 11:10