matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Nonek:
1
Liczba log
3
√
3
jest ròwna :
81
19 mar 14:17
J:
7
= log
3
3
−7/2
= −
2
19 mar 14:19
Nonek:
Dziękuje
19 mar 14:28
stonoga:
1
3
x
=
√
3
*
81
3
x
= 3
1
2
* 3
−4
3
x
= 3
−7
2
−7
x =
2
1
x = −3
2
19 mar 14:31