Proszę o pomoc pierwiastki
Nonek: 3√ z 3 pod tym pierwiastkiem jeszcze jeden pierwiastek , pierwiastek 3 stopnia z 9 , a pod tym
pierwiastkiem jeszcze jeden pierwiastek, pierwiastek z 9. Liczba jest ròwna :
19 mar 13:55
J:
chaos
19 mar 13:56
Nonek: Nie takiej odpowiedzi sie spodziewałem .
19 mar 14:03
J:
nikt tu nie jest jasnowidzem
19 mar 14:04
dero2005:
Czy nie możesz normalnie tego napisać?
19 mar 14:04
Nonek: No dobrze to jak tu mam dać pierwiastek pod pierwiastek ?
19 mar 14:18
J:
popatrz po lewej stronie od okna edycji
19 mar 14:20
Nonek: No właśnie tam nie ma takiego czegoś
19 mar 14:21
J:
to spróbuj to lepiej opisać , np. ułamek , w licznku √a , gdzie a , to √x3
19 mar 14:23
Nonek: 3√3 pod tym pierwiastkiem jest jeszcze jeden pierwiastek 3√9 a pod tym pierwiastkiem jest
jesze jeden √9
19 mar 14:28
dero2005:
3√33√9√9
Czy tak?
19 mar 14:48
Nonek: Tak
A jednak dało się
19 mar 15:02
dero2005:
= 3√33√9*3 = 3√33√27 = 3√3*3 = 3√9 = 3*3 = 9
19 mar 15:06
Nonek: Dziękuję
19 mar 15:08
5-latek: Wcale bym Ci smierdzacy leniu nie napisal .
Potrafisz tylko pouczac innych (dalo sie .
W ogole sie dziwie z edostales po takim czyms rozwiazanie
Wez sie porzadnie za robote bo w maju zginiesz jak Andzia w krzakach i ochrpniesz od wolania
POMOCY
19 mar 16:37