matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dowód w trójkącie
Pola:
|DE|=|FE| i |AF|=|AD|, wykaż, że |AB|=|AD|. Bardzo prosiłabym o pomoc.
19 mar 12:14
J:
najpierw napisz treść zadania
19 mar 12:20
Janek191:
Popraw treść zadania.
19 mar 12:31