matematykaszkolna.pl
matura, matura, matura YushokU: Witam, Jakie zbiorki maturalne polecacie przerobić do matury? Przez pomyłkę zauważyłem, że ostatnio myśląc, że robię za mało zadań i nie wyrobię się ze wszystkim zacząłem ostrzej katować tą matematykę. No i właśnie dzisiaj złapało mnie zdziwienie bo się okazuje, że na lajcie wyrobię się z tym co już zrobiłem i jeszcze zostanie mi czasu. Zrobiłem: −Aksjomat pomarańczowy −Teraz matura z Nowej Ery −Arkusze Maturalne z Nowej Ery (jeszcze trochę zostało) Zrobię: −arkusze pazdro niebieskie(podobno fajne) No i się okazuje, że właśnie zdążę do maja na luzie się uwinąć, także co polecacie robić dalej, bo muszę sobie jakoś czas zaplanować Jakieś matury? Kiełbasa to za dużo. Jak macie coś do polecenia to piszcie emotka Pozdrawiam emotka
18 mar 21:12
Hajtowy: Kiełbasę emotka
18 mar 21:14
Braun: Zadania.info mają dobre arkusze, dwa nie ilość a jakoś się liczy. I zamiast robić tyle arkuszy polecam jakiś konkretny zbiór zadań. Sam katowałem po kilka matur dziennie itp a w maju się okazało, że to wszystko jest śmieszne i za dużo czasu zmarnowałem na to emotka ale 100% z R było
18 mar 21:15
Metis: Pazdro + Kiełbasa + zadania.info
18 mar 21:28
YushokU: wiem, wiem, że jakość, staram się Tak jak liczę, to zostanie mi spokojnie 20−25 dni na które nie mam żadnych planów i tutaj trochę chyba nie ma sensu kupować całej kiełbasy, szczególnie że tak obszernego zbioru nie przerobię w trzy tygodnie, nawet go nie poznam zbyt dobrze, ta sama sytuacja z Pazdro. @Braun, zazdroszczę. My mamy nową podstawę programową i raczej szykuję się do tego, że matura będzie trudna(w ogóle chyba lepiej tak podchodzić ). Właśnie tak się przymierzam, do zrobienia matur z 2014 z zadania.info i może poznańskich. Jeszcze się zastanawiam nad arkuszami z aksjomatu, miał ktoś z nimi do czynienia? Na poziomie zbioru, niżej, wyżej? Tak ogólnie to strasznie żałuję, że za matematykę na poważnie to wziąłem się w tym rokuemotka Przez tyle lat omijało mnie tyle przyjemności
18 mar 22:29