matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rachunek prawdopodobieństwa
IPiterek:
nie rozumiem zadania z krowami:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=23&t=55128
a dokładniej działania P(A/H1)
A
czyli mam rozumieć P(
)=
H
1
18 mar 19:36
5-latek:
Mozesz nie rozumiec bo teraz na wsi gospodarze malo maja krów
18 mar 19:39