matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile równa jest ta liczba?
pierwszak:
(2
6
)
7
:8
13
proszę o rozwiązanie
29 lis 14:58
Godzio:
2
6
)
7
:2
3
)
13
=2
42
:2
36
=2
6
=64
29 lis 15:12
Godzio:
... : 2
39
=2
3
=8
29 lis 15:12
pierwszak:
dziękuje ślicznie
29 lis 15:44