matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz długość środkowej AS w trójkącie ABC o wierchołkach A=(4,3), B=(0,5), C=(
lysa:
Oblicz długość środkowej AS w trójkącie ABC o wierchołkach A=(4,3), B=(0,5), C=(−2,1)
18 mar 00:07
ubek:
A ≥ B ≥ C D
AS
= ?
18 mar 00:15
Qulka:
AS = 5
18 mar 00:17