matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
Zyta:
100
0
,
2
jak inaczej zapisac da sie obliczyc ?
17 mar 20:18
Janek191:
Różne zapisy = (10
2
)
0,2
= 10
0,4
= 10
2
5
=
5
√
100
17 mar 20:24
Zyta:
jest liczba niewymierną ?
17 mar 20:27
daras:
sprawdź za pomocą kalkulatora
17 mar 20:28