matematykaszkolna.pl
Progi punktowe - przelicznik oraz ubiegłoroczne progi punktowe Progi: Stworzyłem dla Was kalkulator progów punktowych! Witajcie, W ramach projektu na uczelni, stworzyłem kalkulator progów punktowych z myślą o przyszłych studentach. Na razie są tam trzy warszawskie uczelnie (PW, SGGW, UW, będzie jeszcze więcej) oraz UG. Są tam też gromadzone progi punktowe z ostatnich lat. Wystarczy wybrać przedmioty i wpisać swoje wyniki, potem kalkulator pokaże wam na jakie kierunki byście się dostali Tutaj link do strony http://progipunktowe.pl/ Jakby ktoś zauważył jakieś błędy albo ma jakieś sugestie to niech da znać!
16 mar 18:45
Karolinasada: tak, w obecnym roku nie ma w tych przemdiotach do wyboru (historia, fizyka, biologia itp.) podziału na rozszerzony czy podstawowy emotka
16 mar 19:26
Progi: Wiem emotka, ale to i tak nie będzie miało wpływu na kalkulator progów punktowych.
16 mar 21:00
daras: dzieki ale nie potrzebuj ę
16 mar 21:05
Progi: daras, ale ja specjalnie dla Ciebie to zrobiłem. Moje życie nie ma już sensuemotka
16 mar 21:10
daras: poza tym nie ma moich ulubionych uczelni
16 mar 21:11
Progi: Podaj tylko nazwy, a się tam znajdą emotka
16 mar 21:16
daras: a po co? ja studia skończyłem 25 lat temu emotka
16 mar 21:17
daras: dziwi mnie ta mania wciskania ludziom czegoś, co nie jest im potrzebne.. np. dzisiaj wchodzę do rzeźnika po...mięso oczywiscieemotka a sklepowa poleca mi świeże bułeczki emotka
16 mar 21:18
Progi: Chcę, żebyś był szczęśliwy. Nasz klient Nasz Pan.
16 mar 21:21
daras: niech wszyscy robią to co klient od nich oczekuje a będzie zadowolony a nie zawracają mu gitarę i zabieraja czas
17 mar 10:08