matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
gosc:
(5
7
*5
4
)
3
1.
5
5
0
:5
2
0
81
6
2.
27
5
*9
4
(21
2
1
*3
2
0
)
3
3.
6
6
1
2*5
1
6
−9*5
1
5
4.
25
7
15 mar 22:28
Janek191:
4.
2*5
16
− 9*5
15
2*5*5
15
− 9*5
15
=
=
25
7
( 5
2
)
7
10*5
15
− 9*5
15
5
15
=
=
= 5
15 − 14
= 5
1
= 5
5
14
6
14
15 mar 22:57