matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje homograficzne
pszemo1:
Proszę o rozwiązanie tego zadania, ponieważ nie wiem jak zrobić, z góry dziękuje
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/11073633_895562077172368_1732753254_n.jpg?oh=2a7e927316585b9c3a0794a49b78119d&oe=5508BE4D&__gda__=1426564589_bd658027923e988b4858509466606c03
15 mar 20:28
Metis:
Stwórz układ równan z 3 niewiadomymi. 1) Skorzystaj z miejsc zerowych. 2) Skorzystaj z punktu przecięcia z osią Y. 3) Skorzystaj z rysunku.
15 mar 20:40