matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
natt_96:
Jak rozwiązać ten logarytm? log
6
3*log
6
12+log
2
6
2
15 mar 19:19
5-latek:
log
2
6
2= log
6
2*log
6
2
15 mar 19:29
Eta:
log
6
12= log
6
(3*2
2
)=log
6
3+2log
6
2 log
6
3(log
6
3+2log
6
2)+log
6
2
2=log
6
2
3+2log
6
3*log
6
2+log
6
2
2=(log
6
3+log
6
2)
2
=
1
15 mar 20:30