matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
eke
elek:
Dlaczego w 2:54 w tym filmie:
https://www.youtube.com/watch?v=gMkkvDqYDgs&index=37&list=PLGWbMT4tmKkN3rhdPfcWyvInSuwwIdKxT
Mówi, że U jest strzałkowane w prawo jak jest w lewo, może ktoś wyjaśnić ? Dzięki.
15 mar 18:36
ek:
?
15 mar 18:57
5-latek:
http://fizyka.pisz.pl/forum
15 mar 18:59
Janek191:
Jest ok . Zgodnie z ruchem wskazówek zegara .
15 mar 19:02