1 | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
+ | + | +...+ | = | (Im−mxI+Im+mxI), gdzie m jest | |||||
x2 | x2−1 | x2−2 | x2−2000 | 2 |
1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | + | +...+ | =0 | ||||
x2 | x2−1 | x2−2 | x2−2000 |
1 | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
+ | + | +...+ | = | ( I x+1 I + I x−1 I ) | |||||
x2 | x2−1 | x2−2 | x2−2000 | 2 |
1 | 1 | 1 | 1 | ||||
+ | + | +...+ | = I x+1 I + I x−1 I | ||||
x2 | x2−1 | x2−2 | x2−2000 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |