matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uklad nieznaczony
misiaczek118xd:
wiedząc ze układ równań jest nieoznaczony podaj trzy rozwiązania 4(x+y)−2=0 x+y=0,5
15 mar 17:17
Janek191:
x = 0 y = 0,5 lub x = 1 y = −0,5 lub x = − 1 y = 1,5
15 mar 17:27