matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
maturzystka:
Jak narysowac wykres tej funkcji? f(x)=2
x+2|x|
15 mar 12:02
J:
y = 2
3x
dla x ≥ 0 y = 2
−x
dla x < 0
15 mar 12:04
Qulka:
15 mar 13:10
J:
właśnie tak
15 mar 13:11