matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
gil:
√
2
Rozwiąż równanie: sin4x (razy) cos4x =
4
14 mar 20:53
52:
√
2
sin4x cos4x=
/*2
4
√
2
2sin4x cos4x=
2
√
2
sin8x=
2
Dalej sam
14 mar 20:54
gil:
dzięki
14 mar 20:55