matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Tożsamość
abcdef:
Tożsamość:
1
1
* sin α =
− sin α
tg
2
α
sin α
13 mar 16:03
Janek191:
1
cos
2
α
cos
2
α
L =
*sin α =
*sin α =
=
sin
2
α
cos
2
α
sin
2
α
sinα
1 − sin
2
α
1
=
=
− sin α = P
sin α
sinα
13 mar 16:08
polo:
Dzięki Wielkie @Janek.
13 mar 16:09
abcdef:
Dzięki Wielkie @Janek.
13 mar 16:10