matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sporzadz wykres funkcji
eliza:
sporzadz wykres funkcji a.) f(x)=
8
x
b.)f(x)=
6
x
+3
13 mar 14:43
J:
a) zwykła hiperbola b) hiperbola przesunięta o wektor: v = [0,3] ( o 3 do góry)
13 mar 15:09