matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownianie
monia:
jak takie rownianie ruszyc? cos x − sin x = 1/cos x
12 mar 23:01
x:
x≠kπ, k∊C
12 mar 23:15
Wazyl:
cos
2
x−sinxcosx=sin
2
x+cos
2
x⇒ sinx(sinx+cosx)=0
12 mar 23:31