matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
planimetria
bartek25 :
przrekątna kwadratu różni sie od jego boku o 2
√
3
oblicz pole tego kwadratu
12 mar 21:30
Janek191:
a
√
2
− a = 2
√
3
a*(
√
2
− 1) = 2
√
3
2
√
3
a =
√
2
− 1
P = a
2
= ...
12 mar 21:31