matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Pati:
"Proszę o sprawdzenie Do zbioru wartości funkcji nalezy liczba 5 f(x)= 2
x
+4
12 mar 18:50
Jeż123:
5=2
x
+4 2
x
=1 Liczba 5 należy do zbioru wartości funkcji f(x)
12 mar 19:01
5-latek:
Co ladnie widac na wykresie tej funkcji
13 mar 14:28