matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Działania
Artix1500:
Proszę o pomoc 1) (3
−1/2
+ 1)
−2
12 mar 18:12
Janek191:
1
1
√
3
( 3
−0,5
+ 1)
−2
= (
+ 1)
−2
= (
+
)
−2
=
√
3
√
3
√
3
1 +
√
3
√
3
(
)
−2
= (
)
2
= ... dokończ
√
3
1 +
√
3
12 mar 18:16