matematykaszkolna.pl
matura Blue: Hejemotka Ma z Was ktoś może arkusz z matury z WSiPu marcowej?emotka
12 mar 18:04
Mila: Właśnie miałam pytać , czy pisałaś? Będziesz miała adres to wpisz.
12 mar 18:07
Blue: Nie pisałam, właśnie dlatego się pytam emotka
12 mar 18:11
Kacper: Zaraz zdobędę emotka Mam Lubelską emotka
12 mar 19:03
Szusz: I co wiadomo coś ?
12 mar 20:22
Michał: jak będziecie mieli dajcie znać emotka
12 mar 21:44
Blue: Kacper, a to one w różnych województwach były inne? emotka
13 mar 18:23
13 mar 19:03
Blue: Eta, to chyba nie to, ale też się przyda emotka Dziękiemotka
13 mar 19:56
jakubs: Trzeba mieć jakieś "konto nauczycielskie", aby dostać te arkusze z WSiPu ?
13 mar 19:58
prosta: a macie może poznańską próbę ze stycznia−lutego?
13 mar 20:08
prosta: a może jednak ?
13 mar 20:56
Blue: No właśnie− była jakaś poznańska próba w ogóle
13 mar 21:05
Blue: Czyli nikt nie ma tych arkuszy?emotka
17 mar 20:40
YushokU: :( Jedyne kto mógłby się podzielić to nauczyciel, bo z tego co wiem, to je dostali, tylko mają czas do któregoś tam na ich przeprowadzenie emotka potem pewnie znajdziemy na tomaszgrebski.pl Jak będę miał to się odezwę emotka
17 mar 22:11
YushokU: Wiem, że stary temat, ale ponawiam prośbę emotka
25 mar 18:52
Blue: a masz może konto na tym portalu Bo nie można tam mieć dostępu do arkuszy bez zapłaty...
25 mar 19:03
YushokU: Nie mamemotka Gdyby tam było coś więcej, to bym zainwestował, ale tak to szkoda pieniędzy. http://www.wsip.pl/nowa-matura-matematyka/materialy/pobierz-arkusze-maturalne-zasady-oceniania-zadan-probe-generalna-czas-zaczac/ Tutaj jest arkusz. A hasło można "odzyskać" Advanced PDF Password Recovery, ale ja nie mam takiej możliwośći ze względu na wydajność mojego komputera emotka
25 mar 19:18
Metis: Po pierwsze to raczej nielegalne. Po drugie hasła nie "odzyskujesz ", tylko łamiesz − metodą BruteForce, która już dla 5 znakowego hasła zajęłaby wieki
25 mar 19:27
YushokU: Nie wiem, ile by to zajęło, chociaż podejrzewam że nie szybko. No i myślę, że WSiP nie byłby z tego zadowolony Dlatego czekam, aż je opublikują(albo ktoś to zrobi), bo o ile wszystkie pozostałe mnie interesujące udało mi się uzyskać i napisać, tak matematyki R−nie emotka
25 mar 19:34