Wykresy
5-latek: Zna ktos jakis program do rysowania funkcji gdzie mozna narysowac funkcje typu y=[x] −czesc
calkowita liczby x i y=m(x) −mantysa liczby x
Mam taki marspe.eu ale jak wpisuje y=[x] to rysuje mi y=x
12 mar 10:28
Raf131: Graph
http://padowan.dk
podłoga to y = floor x
sufit to y = ceil x
więcej w pliku pomocy (CTRL + F1)
12 mar 11:11
5-latek: dziekuje Ci kolego .
Wlasnie sobie sciagnalem ten program bo jest spolszczenie z dobrych programow
Tylko nie wiedzialem jak to wpisac bo pomoc jest po angielsku i musialbym korzystac z
translatora .
12 mar 11:18
12 mar 14:34