matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyr
konix:
Wyrażenie W=x ma taką samą wartość w punkcie x
0
, co wyrażenie W
1
(x)=
x+2
x+3
. Oznacza to, że: A. x
0
=1 B. x
0
=−2 C. x
0
=1 lub x
0
=−2 D. x
0
=−1 lub x
0
=2
11 mar 19:19