Planimetria
aanka:
Średnica AB i cięciwa CD okręgu o(O, r) przecinają się w punkcie P≠O. Oblicz miary kątów ACD
i CAD, jeśli |∢CPB|=60∘, |∢COB|=30∘
10 mar 23:43
Eta:
11 mar 00:46
Qulka:

β=60° α=45°
11 mar 00:49
kyrtap: nasza Eta jeszcze nie śpi?
11 mar 00:54
Eta:
11 mar 00:54
kyrtap: Co tam Pani powie?
11 mar 00:55
kyrtap:
11 mar 00:55
Eta:
.......... że zaraz idę do spania
11 mar 00:57
kyrtap: każdy dzień geometrii wyczerpuję tak jak mnie
11 mar 00:57
Qulka: Etuś podobne ale inne

wszystkie drogi prowadzą do wyniku
11 mar 00:58
kyrtap: Eta jeśli chodzi o geometrię to cwany lis
11 mar 00:59
Qulka: ja tylko liczyłam kąty

ona sobie trochę ułatwiła
11 mar 01:01
Eta:
Dobrej nocki
11 mar 01:10
kyrtap:
11 mar 01:12