matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Archy:
log
a
3
2log
a
3=
a=?
loga
2
10 mar 17:06
Archy:
w mianowniku ma być log
a
2
10 mar 17:06
Archy:
?
10 mar 18:23
Archy:
?
11 mar 12:59
J:
1
⇔ 2 =
⇔ 2 = log
2
a ⇔ a = 2
2
= 4
log
a
2
11 mar 13:05
Qulka:
a=4
11 mar 13:05