matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Nesca:
log
4
27 − 2 log
4
6
Liczba
jest równa.
log
4
3 −1
Proszę o pomoc.
9 mar 22:22
Benny:
b
log
a
b−log
a
c=log
a
c
log
4
3−1=log
4
3−log
4
4 nlog
a
b=log
a
b
n
9 mar 22:25
Nesca:
Dziękuje bardzo
9 mar 22:29