matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to obliczyć ?
Michał:
cosα+sinα*
sinα
cosα
=
9 mar 20:01
Eta:
3
A jak obliczysz : 2+3*
=
2
9 mar 20:03
Benny:
sinα
cos
2
α+sin
2
α
1
cosα+sinα*
=
=
cosα
cosα
cosα
9 mar 20:06
Eta:
9 mar 20:12
Benny:
Już nie będę
9 mar 20:16
Eta:
9 mar 20:17