dodawanie
ello: 2+2
9 mar 14:18
Braun:
=π−87.22
9 mar 14:23
J:
w podstawówce: = 4
w średniej: około 4
na studiach: prawdopodobnie 4
9 mar 14:26
Braun:
Po sesji coś w okolicy 5,2394
9 mar 14:31
Dziadek Mróz:
10
10
−−−−−
+ 100
9 mar 14:38
Braun:
Dziadek Mróz a co powiesz na to ?
(a+b)
2=a
2+b
2 
albo na to
∫[f(x)*g(x)]dx=∫f(x)dx*∫g(x)dx mój faworyt
9 mar 14:53
9 mar 14:54
J:
| | log4 | | 4 | |
widziałem też niezłe ( w środowisku studentów ): |
| = |
| = 2 |
| | log2 | | 2 | |
9 mar 14:57
prosta:
9 mar 15:51
PW: To z 14:57 ładne, bardzo mi się podoba, i wynik jest dobry, czego się czepiają ci
naukowcy?
9 mar 16:09
ola: 4
9 mar 16:58