matematykaszkolna.pl
aa Hugo: rysunek#### W Polsce dzień kobiet obchodzony jest 7/8 Marca, Hugo chciałby złożyć wszystkiego najlepszego wszystkim damom na tym forum zarówno tym które swoją wiedze matematyczną* zdobyły i pomagają innym jak i te które pilnie sie uczą lub tym co wyzyskują forum w celach lepszych ocen. Zdrowia szczęścia , miłości, frajdy z matmy , jeszcze wiekszej wiedzy, dobre płaco pracy, uśmiechu ! ! ! i takich tam innych rzeczy no spelnienia marzeń, rzadszych znośniejszych okresów, krótkich porodów, równouprawnienia większego i fajnych butów ! Życzy Huguś ! . . .
7 mar 21:43
Dziadek Mróz: .−− ... −−.. −.−− ... − −.− .. . −−. −−− −. .− .−−− .−.. . .−−. ... −−.. . −−. −−− −−.. −−− −.− .− −−.. .−−− .. .−− .− ... −−.. . −−. −−− −.. −. .. .− −.− −−− −... .. − −.− ..
7 mar 22:06
Hugo: te hasztagi na cb działają widze mam stos w Cpp PUSH /POP/... na pt to mam nadzieje ze cos pokompilujemy Algorytmike mam podobno trudna
7 mar 22:16
Metis: Hasztagi ? To Morse emotka
7 mar 22:18
Hugo: o kurde ma ktos jakis kompilator do tego? do Morsa?
7 mar 22:25
Hugo: @Dziadek Mróz: Hugo maz tu zadanko napisz program w Cpp do tego
7 mar 22:25
Draghan: Hugo, są translatory on−line. Tylko musisz sobie ręcznie przepisać, bo kodowanie na forum jest dziwne i skopiowanego nie czyta. Ale i ja się do życzeń dołączam. emotka Wszystkiego najlepszego, genialnych rozwiązań, dużo uśmiechu i ładnej pogody! emotka
7 mar 22:27
Metis: Cała masa w Internecie emotka
7 mar 22:30
migg: dziękuję emotka emotka
7 mar 22:41
Lukas: rysunek
7 mar 22:53
bezendu: rysunek emotka
7 mar 23:00
Braun: emotka
8 mar 12:22