matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria rowność
ola:
Uzasadnij, że dla∊ dowolnego kąta α=<0°;90°)∪(90°;180°> prawdziwa jest rownosc:
tg
2
α
tg
2
α + 1
= sin
2
α
7 mar 18:59
J:
sina
Podstaw tga =
cosa
7 mar 19:12
ola:
Nie specjalnie coś da. Brat zrobił, ale dzięki.
7 mar 22:00