matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
kulawa matematycznie:
liczba 8
log
2
3
jest równa: A. 2 B. 24 C. 9 D. 27 nie wiem totalnie jak to zrobić... proszę o pomoc
28 lis 14:32
kaz:
2
3log
2
3
=2
log
2
3
3
=3
3
=27
28 lis 14:43
kulawa matematycznie:
dziękuję bardzo
28 lis 14:44