| P(A∩B) | ||
P(A|B)= | ||
| P(B) |
| 151 | |||||||||||||
P(B)=1− | = | |||||||||||||
| 253 |
| 45 | |||||||||||||
P(A∩B)= | = | |||||||||||||
| 2012 |
| 45 | ||
Niestety P(A|B) wychodzi mi błędnie ma być wynik | ||
| 604 |
| ||||||||||||
Przepraszam mam błąd P(B)=1− | ||||||||||||
|
| 302 | ||
P(B) masz dobrze: P(B) = | ||
| 506 |
| 90 | ||
P(A∩B) źle : P(A∩B) = | ||
| 2024 |
| 90 | 506 | 90 | 45 | |||||
P(A/B) = | * | = | = | |||||
| 2024 | 302 | a208 | 604 |
| 45 | 253 | 45 | |||
* | = | ||||
| 2012 | 151 | 604 |